Forum NBA Live 08 League Strona Główna
POMOC Rejestracja SzukajFAQ Zaloguj
Czy znalazłem najlepszy warsztat samochodowy z Goleniowa?

Odpowiedz do tematu    Forum NBA Live 08 League Strona Główna » NBA Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat
Czy znalazłem najlepszy warsztat samochodowy z Goleniowa?
Autor Wiadomość
Alf2
Rookie

Post Czy znalazłem najlepszy warsztat samochodowy z Goleniowa? Odpowiedz z cytatem
**Pełen profesjonalizm i świetna obsługa!**

O Auto Serwis Barycza dowiedziałem się od znajomego, który bardzo ich chwalił – i teraz wiem dlaczego! Mój samochód zaczął wydawać dziwne dźwięki, a ja byłem pewien, że czeka mnie długa i kosztowna naprawa. Na miejscu jednak wszystko przebiegło sprawnie i w pełni profesjonalnie.

Już od pierwszych minut widać było, że to warsztat samochodowy Goleniów, który działa z pasją i doświadczeniem. Mechanicy od razu zabrali się do pracy, wykonali dokładną diagnostykę i jasno przedstawili mi, co jest do zrobienia. Żadnych ukrytych kosztów, żadnych naciąganych napraw – tylko konkretne, uczciwe podejście. Naprawa układu wydechowego została wykonana błyskawicznie, a przy okazji doradzili mi kilka drobnych rzeczy, które mogłem zrobić samodzielnie, aby auto służyło dłużej.

Co mnie urzekło najbardziej? Poziom obsługi klienta! Widać, że każdy klient jest dla nich ważny, a przy tym ceny są bardzo rozsądne. Dzisiaj już wiem, że w razie potrzeby wrócę właśnie tutaj.

A tak z ciekawości, czy ktoś z Was zna tę firmę ze strony **https://barycza.com.pl/**? Jeśli nie, to naprawdę warto ich sprawdzić – dla mnie numer jeden w okolicy!
Pon Sty 06, 2025 15:23 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Reklama

Pon Sty 06, 2025 15:23
Odpowiedz do tematu    Forum NBA Live 08 League Strona Główna » NBA Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: