Autor |
Wiadomość |
Alf2
Rookie
|
|
Czy znalazłem najlepszy warsztat samochodowy z Goleniowa? |
|
**Pełen profesjonalizm i świetna obsługa!**
O Auto Serwis Barycza dowiedziałem się od znajomego, który bardzo ich chwalił – i teraz wiem dlaczego! Mój samochód zaczął wydawać dziwne dźwięki, a ja byłem pewien, że czeka mnie długa i kosztowna naprawa. Na miejscu jednak wszystko przebiegło sprawnie i w pełni profesjonalnie.
Już od pierwszych minut widać było, że to warsztat samochodowy Goleniów, który działa z pasją i doświadczeniem. Mechanicy od razu zabrali się do pracy, wykonali dokładną diagnostykę i jasno przedstawili mi, co jest do zrobienia. Żadnych ukrytych kosztów, żadnych naciąganych napraw – tylko konkretne, uczciwe podejście. Naprawa układu wydechowego została wykonana błyskawicznie, a przy okazji doradzili mi kilka drobnych rzeczy, które mogłem zrobić samodzielnie, aby auto służyło dłużej.
Co mnie urzekło najbardziej? Poziom obsługi klienta! Widać, że każdy klient jest dla nich ważny, a przy tym ceny są bardzo rozsądne. Dzisiaj już wiem, że w razie potrzeby wrócę właśnie tutaj.
A tak z ciekawości, czy ktoś z Was zna tę firmę ze strony **https://barycza.com.pl/**? Jeśli nie, to naprawdę warto ich sprawdzić – dla mnie numer jeden w okolicy!
|
|
Pon Sty 06, 2025 15:23 |
|
|
Reklama
|
|
Pon Sty 06, 2025 15:23 |
|
|
|